Tema 3.48

 

Gairebé la meitat dels espanyols llegeix en algun suport digital

 

Aquest text parla sobre com a Espanya almenys la meitat dels espanyols llegeixen alguna cosa d’un suport digital.

Les enquestes diuen que les persones majors tenen un major percentatge en la lectura, sobretot de llibres , revistes, periòdics…

I per altra banda , la població amb estudis superiors , presenta una taxa de lectura més alta , (99,2%).

Hui en dia la gran majoria de la població segons aquest text, lleig alguna cosa digitalment, es a dir, principalment per Internet.

Al parèixer Internet està creant una ferramenta molt útil i amb molta comoditat per als lectors de hui en dia, ja que poden encontrar qualsevol article, llibre i fins i tot informació , i apanes no tenen més que fer un clic.

La meua opinió sobre aquest text la tinc molt clara, jo pense que la importància que té llegir és molt bona i a més si la pots aprofitar amb Internet millor. Ja que pots encontrar qualsevol llibre i no te ocasiona cap esforç econòmic.

Pense que la lectura d’algun suport digital cada vegada se està fent més imprescindible , ja que suposa un grau de comoditat molt bo.

I al pareix els primers a aprofitar-se son els universitaris i els estudiants, que tenen poc de temps i encontren el que necessiten ràpidament i sense cap esforç.

1 comentari

  1. tema corregit.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Deixa un comentari