Text 3.42

El”comitè de savis” alerta del declivi que amenaça la UE

 

 

En aquest text es parla, com s’ha de fer una reforma urgent en canviar la política demogràfica per reducció de la població i d’envelliment accelerat. Per a que el mercat laboral siga més flexible. Es recomana una política de pro natalitat combinada am l’ampliació de la població amb ocupació.

Per altra banda s’ha de fer una reforma de l’educació a tots els seus nivells, perquè la UE està quedant enrere en els camps educatius.

González diu  l’estratègia futura per reduir la dependència energètica de exteriors d’Europa, potenciant les nostres energies renovables i sense renunciar l’energia nuclear que pareix és la més encertada.

S’ha d’afrontar amb urgència importants reformes polítiques que tenen origen amb la unió Europea, per evitar el seu declivi i marginalització internacional.

La meua opinió la tinc clara, pense que  te que caviar la població demogràfica a Espanya, perquè hi ha massa jubilats, i la gent jove com estem en temps de crisi no volen tenir fills. Això pot  plegar a un moment en que la tassa de treballadors i la de jubilats siga similar i els treballadors tindran que donar la meitat del seu sou al estat, per a pagar als jubilats. Pense que s’ha de posar un remei pronte .

Per altra banda pareix que a Espanya l’educació cada vegada va pitjor, jo pense que és tingueren que plegar als temps passats i fer classes com antigament es feia, perquè aquest ” no funciona”.

Per últim, com bé diu González , pense que no tinguérem que dependre tant en les energies exteriors d’Europa, a Espanya ja que no som productors de petroli, tendriem que per lo menys usar més energies nuclears, per a començar a estalviar  no estaria mal.

1 comentari

  1. tema corregit.
    Fins demà.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Deixa un comentari