Tema 3.39

Bertone afirma que el celibat és una “ tradició positiva” però” no intocable”

 

En aquest text ,és parla sobre com el celibat com una norma que pareix no és compleix. Pareix que hi han cures i sacerdots que no compleixen aquest mandat. Hi ha molts sacerdots que tenen família i están compromesos amb “ deu i amb la seva dona”. I també és comentat el tema sobre els homosexuals i els pederastes, pareix que molta gent els vincula o encontra similituds un en altre.

Es parla molt sobre com dins de l´ església puga haver homonexuals, encara que no pasaría res són persones igual que altres , sols que els seus gustos són diferents.

La meua opinió em deixa vorer com, desprès de fer un acta en l´ església sobre el celibat, no veig be que els sacerdots o cures tingan contacte carnal amb altres persones, encara que de vegades son necessitats primàries del esser humà i no el veig mal, però per lo menis que el digen abans i no enganyen a la gent, pensant que son uns sants i de vegades es passen. Encara que aquestos són casos puntuals, no són tots els que incompleixen el celibat.

Per altra banda, sobre l’assumpte de homosexuals i pederastes,  jo no els veig igual, encara que els dos no fasan coses normals per naturalesa, pense que els homosexuals no fan dany a ningú  encabí els pederastes si o fan, i per això s’haurien de posar càstics amb penes de presó per a aquestos malalts mentals.

 

Deixa un comentari

Encara no hi ha cap comentari.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Deixa un comentari